We maken eigenlijk bijna alles. Als het maar van staal is of van iets dat op staal lijkt. Trappen, deuren, ramen, tafels, stoelen, luifels, poorten, logo's, belettering. Noem maar op. Staat jouw type project er niet tussen? Bel of mail ons en laat ons weten wat je nodig hebt en waarvoor. Samen vinden we een creatieve oplossing!

Staalbouw

Van liggers en kolommen tot spanten, luifels, stalen ramen en deuren, trappen en leuningen, schoorsteenkappen en noem maar op. Alles wat je nodig hebt aan stalen constructies voor je bouwproject. Lees meer

Trappen en leuningen

Antislip geperforeerde plaattreden, houten treden, traphekken uit buizen, invulling met glaspanelen of strekmetaal, leuningen van staal of roestvaststaal. Geen trap is ons te gek.

Lees meer

Interieurbouw

Tafels, kasten, balies, bars, noem maar op. Voor in de horeca, maar ook op kantoor of bij je thuis. Wij brengen je idee en interieur tot leven.

Lees meer

Deuren en ramen

Met ranke profielen voor een elegante uitstraling of met meer robuuste profielen voor een stoer en krachtig design. Alles heeft een geïsoleerd profiel en voldoet aan de geldende isolatienormen.

Lees meer

Poorten en hekken

Van nostalgisch tot modern en van puur functioneel tot kunstobject. We hebben al vele terreinen voorzien van menig poort en hek.

Lees meer

Logo's en belettering

Een goed passend logo met de juiste belettering is onmisbaar voor een succesvol bedrijf. We maken al jaren voor vele organisaties de logo's en belettering voor op en in gebouwen.

Lees meer

Smeedwerk

Nostalgisch én modern kwalitatief hoogwaardig smeedwerk. Denk aan hekken, poorten, roosters en nog veel meer. We maken nieuw én restaureren.

Lees meer

Tuinelementen

Metaal is heel goed toe te passen in tuinen of parken. Het combineert prachtig met groen. We maken alles op maat, zoals overkappingen met glas, pergola's, wateruitlopen, vijverranden, tuinhaarden en barbecues. Lees meer

Kunst

We houden van kunst. En van metaal. En helemaal van metalen kunst. We werkten al met diverse kunstenaars samen. Soms vanuit een al uitgewerkt plan, en soms ontstaat het kunstwerk tijdens de samenwerking. Lees meer